Redan innan vi påbörjade arbetet med vårt koncept hade vi förstått att det fanns ett behov av en butik för den småskaliga produktionen, men vi var inte medvetna om det svarta hål som finns i branschen. I många möbelbutiker möts du av ett sortiment med uppemot 200 olika varumärken. Det säger sig självt att det är svår marknad för den småskaliga producenten, samtidigt som de stora aktörerna inte är intresserade av mindre kollektioner. Det krävs för mycket arbete helt enkelt.

Den största utmaningen med vårt leverantörsarbete är att lokalisera dem. Vart tar alla möbelsnickare, tapetserare, slöjdare, textilarbetare vägen efter de blivit examinerade? Hur många är fortfarande verksamma inom sin utbildning? Har de startat eget eller arbetar de på etablerade företag? Har de möjlighet att arbeta med återförsäljare? Vill de arbeta med återförsäljare? Frågorna blir många och ibland frågar man sig själv varför vi gett oss in på det här.

Svaret är dock enkelt! Vi har alla någon eller något som driver en framåt. I mitt fall ser ni min drivkraft på bilden här ovan och det för hans skull jag vill göra morgondagen lite bättre än gårdagen. Jag har min bakgrund inom möbelbranschen och det faller sig naturligt att det är här jag kan göra skillnad. Det ska gå att överleva på en småskalig produktion och ett förstklassigt hantverk. Du ska kunna fylla ditt hem med möbler och inredningsdetaljer som inte påverkar din familj och naturen negativt. En extra bonus är väl att finna en möbel som inte redan finns i vartannat hem?