Min man tycker att det ser ut som utspillt bläck, men jag är helt fängslad av den här tavlan av Jackson Pollock. Jag har ingen kunskap om konst, men tror att allt som får en att känna något, ger något. Vart jag än tittar, ser jag nya saker även fast de egentligen inte finns f8avcsu. Den gör mig glad och lugn, men någon annan av er kanske känner sig orolig eller stressad?

Jag pratade med en vän häromdagen om ett julgranspynt min son gjorde när han gick i förskoleklass, som årligen hänger på förstaplatsen i granen. Det är endast en målad kotte, men är samtidigt det finaste pynt vi någonsin haft. Säkerligen är jag partisk, men med det lagt åt sidan, tror jag att det är enkelheten/självklarheten som tilltalar. En kotte, från naturen, istället går vi ironiskt nog och köper julgranskulor.

Innebörden av Josef Franks citat ”Det spelar ingen roll om man blandar gammal och nytt, blandar möbelstilar, färger och mönster. Saker man tycker om kommer ändå av sig själva smälta samman till en lugn enkelhet.” har knappt varit mer aktuellt än nu när vi behöver bli mer fokuserade på hållbarhet. Bygg ditt hem av saker som får dig att känna det där lilla extra, så får du ett hem som representerar dig på köpet. Strunta i trenderna och våga gå din egen väg.

Vad gör dig lite extra varm i hjärtat? Kan du inte dela med dig?